Köping HC förlorade mot Tyringe SoSS
Montage
Matchrapport

Straffar avgjorde när Tyringe vann mot Köping

ANNONS

Köping tog emot Tyringe hemma i en riktigt jämn match i Vårettan södra herr. Efter ordinarie matchtid var matchen oavgjord, lika så efter förlängningen, och först i straffläggningen kunde Tyringe avgöra till 4-3 (1-1, 0-0, 2-2, 0-0, 1-0).

– Vi gör det bra återigen men hamnar i perioder i matchen där vi inte riktigt hittar rätt. Det är då lägena som Tyringe gör mål på dyker upp. Enormt starkt av grabbarna att trots allt fixa upphämtning på det sätt som vi gör efter ett 1-3 underläge i tredje perioden. Övertiden tycker jag domineras av oss och vi har många lägen att sätta dit pucken på men lyckas inte riktigt med det, kommenterade Köpings tränare Jakob Mylläri efter matchen.

Segern var Tyringes fjärde på de senaste fem matcherna.

Målskyttarna som fixade segern för Tyringe var Isac Bexdal, William Gustafsson, Heikki Harju och Ludvig Jansson Blomquist, medan målen för Köping gjordes av Eric Eljas, Linus Gustavsson och Andreas Thelander.

Det här var Köpings sjunde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Tyringes tredje uddamålsseger.

Köping stannar därmed på tionde och sista plats, och Tyringe på sjätte plats, i tabellen.

Söndag 5 februari 16.00 spelar Köping borta mot Huddinge. Tyringe möter Forshaga borta i Ängevi Ishall lördag 4 februari 15.00.


TV: Experten hyllar Bo Horvat-trejden

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL