Karlskrona HK förlorade mot Nybro

Nybro upp i topp efter seger mot Karlskrona

Nybro är nu serieledare i Allettan Norra herr efter seger, 0-4 (0-2, 0-1, 0-1), borta mot Karlskrona. Nybro leder serien tre poäng före Kalmar. Karlskrona ligger på nionde plats i tabellen.

Därmed har Nybro vunnit sex matcher i rad.

I början av matchen var Nybro starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Pelle Hedlund och Nikolai Skladnichenko. Efter 16.41 i andra perioden nätade Nikolai Skladnichenko återigen, på pass av Adam Persson och gjorde 0-3. Till slut kom också 0-4 genom Hugo Koch som ökade Nybros ledning på pass av Albin Kedbrant och Robin Wengdahl efter 13.26 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 0-4.

Karlskrona har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna.

På onsdag 1 februari 19.00 spelar Karlskrona borta mot Kalmar, och Nybro hemma mot Mariestad.

TV: Arenan i extas – när hemmasonen byts in