Rögle BK förlorade mot Färjestads BK

Starka Färjestad fortsätter vinna

Färjestad är svårslaget i J18 Nationell södra herr. Mot Rögle borta i Catena Arena på lördagen blev det seger igen. Laget vann med 3-2 (0-0, 2-1, 1-1) och har nu sju segrar i rad.

Samuel Flodén blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål 13.tolv in i tredje perioden.

Första perioden blev mållös. Färjestad tog ledningen med 0-1 genom Joakim Engholm efter 3.06 i andra perioden.

Rögle kom tillbaka, och gjorde 1-1 genom Love Gath efter 5.39.

Efter 16.56 gjorde Färjestad 1-2 genom Elias Straume Vatne. 8.43 in i tredje perioden nätade Rögles Love Gath återigen framspelad av Tarik Mahmutovic och kvitterade.

13.12 in i perioden slog Samuel Flodén till på pass av Elias Straume Vatne och avgjorde matchen.

Rögle har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna. Det här var Färjestads andra uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Rögle på tionde och sista plats och Färjestad i serieledning.

Rögle möter Mora i nästa match hemma söndag 29 januari 12.00. Färjestad möter samma dag Malmö borta.

TV: Arenan i extas när hemmasonen byts in