Enköpings SK förlorade mot Örnsköldsvik Hockey

Örnsköldsvik Hockey avgjorde i sista perioden och vann mot Enköping

Örnsköldsvik Hockey vann borta mot Enköping i Vårettan norra herr med 4-3. Matchen var helt jämn efter två perioder, 3-3, innan Örnsköldsvik Hockey avgjorde i sista perioden.

Oskar Byström blev matchhjälte med sitt avgörande 4-3-mål 4.47 in i sista perioden.

Örnsköldsvik Hockey startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Vilgot Dahlén och Oskar Byström innan Enköping svarade och gjorde 2-1 genom Johannes Hellsten. Efter 5.26 i andra perioden slog Daniel Andersson till, framspelad av Alexander Starck och kvitterade för Enköping.

Örnsköldsvik Hockeys Elias Lindström gjorde 2-3 efter 15.52 på pass av Oscar Ingesson och Victor Holmberg.

Enköping kvitterade till 3-3 alldeles i slutsekunderna av perioden genom Samuel Lidström på pass av Simon Sjöberg och Daniel Andersson.

4.47 in i tredje perioden nätade Örnsköldsvik Hockeys Oskar Byström ännu en gång på pass av Simon Engström och Axel Ekstrand och avgjorde matchen.

Örnsköldsvik Hockeys Simon Engström hade tre assists.

Enköping har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Örnsköldsvik Hockey har två vinster och tre förluster. Det här var Örnsköldsvik Hockeys andra uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Enköping på tredje plats och Örnsköldsvik Hockey på åttonde plats.

Enköping tar sig an Teg i nästa match hemma söndag 29 januari 15.00. Örnsköldsvik Hockey möter samma dag 16.00 Surahammar borta.