Brynäs IF förlorade mot Timrå J20

Timrå J20 besegrade Brynäs – är ny serieledare

J20 Nationell forts herr har en ny serieledare: Timrå J20. Laget mötte Brynäs borta, i Monitor ERP Arena, på fredagen och vann med 6-5 (2-2, 1-1, 3-2). Timrå J20 ligger på samma poäng som Almtuna i tabellen. Brynäs ligger på åttonde plats.

I första perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 2-2 och resultatet var 2-2 efter en perioders spel.

Matchen fortsatte att vara jämn i andra perioden. Perioden slutade 1-1 och resultatet var 3-3 efter två perioders spel.

36 sekunder in i tredje perioden nätade Timrå J20:s Jesper Lehman på pass av Dennis Värmhed och gav laget ledningen.

2.15 in i perioden slog Arvid Sundin till ännu en gång framspelad av Noel Nordh och kvitterade.

Efter 6.06 slog William Hildebertszon till på pass av Max Sjöholm och Carl Jacobson och gav Timrå J20 ledningen.

Efter 6.54 gjorde Melker Bohman mål framspelad av Oliver Qvarforth och ökade ledningen för Timrå J20.

Efter 10.03 nätade Linus Molin på pass av Anton Ohlsson och Albin Udd och reducerade åt Brynäs. Fler mål än så blev det inte för Brynäs.

Brynäs har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Timrå J20 har tre vinster och två förluster. Det här var Brynäs andra uddamålsförlust den här säsongen.

Lördag 28 januari möter Brynäs Modo J20 hemma 15.00 och Timrå J20 möter Almtuna borta 12.00.

TV: Dråpliga självmålet i NHL