Djurgårdens IF vann mot Mora

Två mål för Hugo Frylén när Djurgården besegrade Mora

Djurgården vann mötet med Mora hemma med 6-4 (3-1, 2-2, 1-1) på söndagen i J20 Nationell Top 10 herr.

Moras tränare Daniel Hermansson tyckte till om matchen:

– Idag gör vi ingen bra insats och Djurgården vinner rättvist.

Djurgården tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.56 genom Sebastian Lillsund innan Mora kvitterade.

Innan perioden var över hade Djurgården tagit ledningen med 3-1. Mora reducerade dock till 3-2 genom Julian Parrée tidigt i andra perioden.

Djurgården gjorde dock två mål och gick från 3-2 till 5-2, målen av Jonathan Lekkerimäki och Hugo Frylén.

Mora gjorde 5-3 genom Isac Hammar efter 14.51. Efter 14.18 i tredje perioden ökade Djurgården på till 6-3 genom Mika Ounasvuori.

Simon Lindblom reducerade dock för Mora som med 6-4 gav matchen liv igen med bara tre minuter kvar att spela.

Jonathan Lekkerimäki gjorde ett mål för Djurgården och spelade dessutom fram till två mål.

Djurgården har nu åtta poäng och Mora har fem poäng när båda lagen har spelat fyra matcher.

Djurgården tar sig an Skellefteå AIK J20 i nästa match borta lördag 21 januari 12.00. Mora möter samma dag 12.30 Växjö hemma.

TV: Experternas halvtidsanalys i NHL