Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Josh Dickinson borta ett par veckor

ANNONS

MoDo-fansen höll andan efter att Josh Dickinson klev av matchen mot Södertälje efter en skada. Nu kommer beskedet att centern har gipsats – men Henrik Gradin menar att skadan inte är så allvarlig.
– Gipsningen är bara en säkerhetsåtgärd för att inte belasta skadan ytterligare, säger sportchefen till Örnsköldsviks Allehanda.

Josh Dickinson har gjort strax över en poäng per match för MoDo under säsongen och varit en av lagets viktigaste spelare.

Men nu kommer någon annan behöva kliva fram. För klart är att centern inte kommer vara tillgänglig för spel kommande veckor. Det var mot Södertälje som kanadensaren klev av efter drygt halva matchen.

Med en tidigare fotskada i minnet, som höll honom borta från sex matcher innan jul, blev det oroligt i supporterled. Nu när det står klart att Josh Dickinson har gipsat foten spekulerades det i att resten av grundserien var i fara. Men nu tonar Henrik Gradin ner allvaret i skadan.

– Hur länge han blir borta vet jag inte men säsongen är inte i fara. Men han spelar i alla fall inte de närmaste två veckorna, säger sportchefen till ÖA-sporten.


TV: Svenska lagkamraterna hyllar Dahlin

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL