Huddinge i serieledning i J20 Region öst fortsättning herr efter 7-1 mot Hanviken

Det blev 7-1 (2-1, 0-0, 5-0) för Huddinge hemma mot Hanviken i lördagens match. Därmed är laget ny serieledare i J20 Region öst fortsättning herr, på samma poäng som tvåan Nacka. För Hanviken betyder resultatet att man är på sjunde plats i tabellen.

Segern var Huddinges sjunde på de senaste åtta matcherna.

Huddinge tog ledningen efter 15 minuters spel, genom Frans De Groot på pass av Simon Fredriksson och Wille Bergström.

Hanviken kvitterade till 1-1 efter 15.57, genom Theodor Karlunden assisterad av Ludwig Andersson.

Huddinge tog ledningen på nytt efter 18.33, genom Jacob Holsti framspelad av Daniel Vilusic och Linus Jonsson.

Andra perioden blev mållös. I tredje perioden var Huddinge starkast och gick från 2-1 till 7-1 genom två mål av Frans De Groot, ett mål av Linus Eriksson, ett mål av Liam Lundh och ett mål av Filip Hedlund och avgjorde matchen.

Huddinges Frans De Groot gjorde tre mål.

Huddinge har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Hanviken har en vinst och fyra förluster.

Huddinge tar sig an Nyköping i nästa match hemma måndag 16 januari 19.30. Hanviken möter samma dag 19.40 Spånga hemma.

TV: Janmark öppnar målskyttet mot tidigare klubben