Borås HC förlorade mot Karlskrona HK
Montage
Matchrapport

Stark defensiv när Karlskrona vann mot Borås

ANNONS

Tre egna mål – men inte ett enda för Borås. Karlskrona tog en klar seger borta mot Borås i J18 Region syd fortsättning herr. Slutresultatet blev 0-3 (0-1, 0-2, 0-0).

– En tråkig förlust. Karlskrona är effektiva och utnyttjar de lägen de fick. Spelarna arbetar på bra men vi är inte riktigt inne där det krävs för att få in de enkla målen. Vi laddar för nästa match på söndag, kommenterade Borås tränare Johannes Hjelm.

Karlskronas huvudtränare Stefan Fredriksson tyckte till om matchen:

– Kul att se hur grabbarna studsar tillbaka efter insatsen i förra matchen. Sist vi var i Borås så hade vi lite problem i urspelsfasen men det hanterar vi på ett jättebra sätt långa stunder idag. Tycker vi ska vinna med ännu större siffror med de chanserna vi skapar men 3 sköna poäng!

Det var första segern för Karlskrona, efter 1-2 mot Kungälv i premiären.

Karlskrona tog ledningen efter fem minuters spel, genom Oliver Erlandsson framspelad av Hugo Ingemarsson och Sixten Sjöstrand. Karlskrona startade andra perioden bäst och gick från 0-1 till 0-3 genom mål av Carl Olsson och Hugo Ingemarsson. Tredje perioden blev mållös, och Karlskrona höll i sin 3-0-ledning och vann.

Noterbart är att Karlskronas Hugo Ingemarsson stod för ett mål och två målgivande pass.

Söndag 15 januari 14.00 spelar Borås borta mot Vita Hästen. Karlskrona möter Tingsryd hemma i NKT Arena Karlskrona A-Hall torsdag 19 januari 19.00.

Den här artikeln handlar om: