Teg förlorade mot Surahammar

Surahammar avgjorde i sista perioden och vann mot Teg

Surahammar vann borta mot Teg i Vårettan norra herr med 2-1. Matchen var helt jämn efter två perioder, 1-1, innan Surahammar avgjorde i sista perioden.

Segermålet för Surahammar stod Marcus Wahlgren för 6.32 in i tredje perioden.

Surahammar tog ledningen efter 14 minuters spel, genom Lukas Söderlund assisterad av Elliot Sjöström och André Astley Rydberg. Efter 18.16 i andra perioden nätade Simon Rodling, framspelad av Oskar Håkansson och Filip Wiberg och kvitterade för Teg. 6.32 in i tredje perioden nätade Surahammars Marcus Wahlgren på pass av William Otter och Tobias Boström och avgjorde matchen.

Både Teg och Surahammar har nu sex poäng, när Teg spelat tre matcher, och Surahammar fyra matcher.

Söndag 8 januari spelar Teg hemma mot Enköping 15.00 och Surahammar mot Örnsköldsvik Hockey borta 16.00 i Husumshallen.

TV: Därför är McDavid så dominant just nu