Mörrums trupp är ute på marknaden när klubben måste kapa kostnader.
Bildbyrån
Hockeyettan

Mörrums smörgåsbord – spelarna som bör lämna och klubbarna som är lämpliga landningsplatser

Några har redan lämnat, fler kommer säkert att följa efter. Spelarna är fria att lämna ekonomiskt krisande Mörrum och idag spekulerar jag i vilka som kan komma att försvinna och vilka klubbar som skulle vara lämpliga landningsplatser för dem...

Mörrum har kört rakt in i en ekonomisk kris och måste vända ut och in på hela verksamheten i jakt på att få bukt med miljonskulder och rädda föreningen. Det innebär bland annat att man så långt det går kommer att försöka förhandla ner spelarnas löner och att många av truppens spelare också är fria att lämna om andra intressenter skulle göra anspråk på dem.

Några spelare har redan lämnat, till den skaran kan räknas målvakten Gustav Bågenvik (till danska Herlev), Noah Liljegren Blomqvist (som tagit klivet till Boro/Vetlanda i division 2), Andreas Anarp (till Tranås) och stjärnan John Henrion (klar för en återkomst i Karlskrona), men det kommer förstås bli många fler.

Vilka spelare ur befintlig trupp bör vara aktuella för en flytt och vilka klubbar skulle kunna vara lämpliga landningsplatser?

Tillåt mig spekulera.

LÄS VIDARE MED PLUS
Månadsvis
69 kr / mån
Tillgång till allt material på Hockeysverige.se
Ingen bindningstid
Förnyas automatiskt
Årsvis
659 kr / år
Tillgång till allt material på Hockeysverige.se
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL