Studio Oddset Hockey

TV: Studio Oddset Hockey med Färjestad i fokus

ANNONS

De regerande svenska mästarna Färjestad läggs under lupp i veckans avsnitt av Studio Oddset Hockey. Uffe Bodin, Fredrik Warg och Mikael Tellqvist ger sin syn på storklubben, deras styrkor och svagheter – och tittar inte minst närmare på klubbkastet mot Joel Lundqvist från Linus Johansson som renderade i två matchers avstängning.
– Jag uppskattar sådana här grejer, säger Tellqvist om Johanssons agerande.

Ett hårt skade- och avstängningsdrabbat Färjestad förlorade helgens prestigemöte med Frölunda. Eftermälet från matchen blev en två matcher lång avstängning för FBK-kaptenen Linus Johansson efter att han kastat en klubba mot sin nemesis Joel Lundqvist – och träffat en linjeman.

I Studio Oddset Hockey från Svenska Spel diskuteras incidenten – och experten Mikael Tellqvist gillar vad han ser från sin tidigare lagkamrat Johansson.

– Jag förstår att det blir en avstängning, men det skapar en rivalitet och ett snack som jag uppskattar, säger Tellqvist,

Det är mycket som är positivt med Färjestad som lyfts fram – inte minst förmågan att fortsätta vinna matcher utan skadade nyckelspelare som Theodor Lennström och Henrik Björklund – men Uffe Bodin kliar sig i huvudet åt matchandet av lagets målvakter.Matt Tomkins har stått fler än dubbelt så många SHL-matcher som Dennis Hildeby.

– Det är dags att börja ge Hildeby mer förtroende, säger han.

DESSUTOM:

  • Vem är Färjestads viktigaste spelare?
  • Varför funkar det inte för Luleå?
  • Inför Tre Kronors inträde i Swiss Ice Hockey Games – de är de hetaste svenskarna i schweiziska ligan.
  • Så går det i Smålandsderbyt mellan topplaget Växjö och bottenlaget HV71.
  • Veckans trippel – tre SHL-matcher från lördagens Svenska Spel-kupong

Detta och mycket annat i veckans avsnitt av Studio Oddset Hockey.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL