VIK Västerås HK vann mot Grums IK

VIK Hockey utklassade Grums på hemmaplan

VIK Hockey fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Grums i J18 Region väst herr med 6-1 (2-1, 2-0, 2-0).

VIK Hockey startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Liam Larnebo och Wille Ekman-Cederborg innan Grums svarade och gjorde 2-1 genom Lucas Branting. I andra perioden var VIK Hockey starkast och gick från 2-1 till 4-1 genom mål av Alfons Jentler och Wille Ekman-Cederborg. VIK Hockey fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Alfons Jentler och Hugo Lejon.

VIK Hockeys Hugo Lejon stod för ett mål och tre assists och Liam Larnebo gjorde ett mål och totalt tre poäng.

VIK Hockey har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Grums har en vinst och fyra förluster.

Serien är nu färdigspelad. VIK Hockey slutar på sjätte plats, och Grums på sjunde plats.

TV: Personligt rekord av Nylander