Färjestads BK vann mot Rögle
Montage
Matchrapport

Sigge Grunditz gjorde två mål när Färjestad vann mot Rögle

ANNONS

Det blev Färjestad som vann matchen hemma mot Rögle i J20 Nationell södra herr på lördagen. 5-4 (2-0, 1-1, 2-3) slutade matchen.

I början av matchen var Färjestad starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två mål av Sigge Grunditz i slutet av perioden. Rögle reducerade dock till 2-1 genom Max Karlsson efter 6.09 i andra perioden.

Färjestad tog ledningen med 3-1 genom Joel Nyman efter 16.53. I tredje perioden var det i stället Rögle som hade övertaget. Laget vann perioden med 2-3 men Färjestad kunde hålla undan och vinna matchen med 5-4.

Färjestad har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Rögle har tre vinster och två förluster. Det här var Färjestads andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Rögles femte uddamålsförlust.

Med tre omgångar kvar är Färjestad på sjätte plats i tabellen, och Rögle är på andra plats.

Nästa motstånd för Färjestad är Örebro Hockey J20. Rögle tar sig an Malmö hemma. Båda matcherna spelas onsdag 7 december 19.00.


TV: De har varit SHL:s bästa hemvändare

Den här artikeln handlar om: