The Weeknd kan vara intresserad av NHL-klubben.
Foto: Bildbyrån (Montage)
NHL

The Weeknd ryktas vara intresserad av Ottawa Senators

ANNONS

Hollywoodstjärnan Ryan Reynolds har redan visat intresse för köpet av Ottawa Senators. Men nu går ryktet om att The Weeknd kan ge sig in i kampen om ägandeskapet.
– Han har några representanter som har kopplingar till Ottawa, säger Elliotte Friedman om sångaren i podcasten 32 Thoughts

Ryan Reynolds är inte den enda kändisen vars namn har flytit runt som en potentiell köpare av Ottawa Senators. Nu uppges även att Abel Makkonen Tesfaye, känd som The Weeknd, kan vara intresserad av att köpa NHL-klubben. 

I det senaste avsnittet av podcasten 32 Thoughts, diskuterar Elliotte Friedman och Jeff Marek de senaste nyheterna kring försäljningen av Ottawa Senators och huruvida det finns någon sanning i att sångaren vill ge sig in i budgivningen. 

– Jag vet inte om det faktiskt kommer att ske, men han är från Scarborough. Han har några representanter som har kopplingar till Ottawa. Minst två av hans representanter har kopplingar till Ottawa, säger Friedman och avslutar sedan med:
– Jag vet inte om det är sant. Jag vet inte om det inte är det, men det är ryktet som går där ute.

Macklemore minoritetsägare av Seattle Kraken

Det kvarstår att se om ryktet stämmer, men det vore inte första gången en artist blev involverad i ägandet av en NHL-klubb. Sedan tidigare har rapparen Macklemore köpt in sig som en minoritetsägare av Seattle Kraken, tillsammans med den forne NFL-spelaren Marshawn Lynch, vilket Friedman nämner i podcasten.

Vidare nämner insidern att Reynolds deltagit i ett, eventuellt flera, möten med Senators denna vecka, men ännu kvarstår det faktum att skådespelaren behöver en partner “med djupa fickor” för att kunna ha de ekonomiska musklerna för att kunna genomföra köpet.


TV: Malkin rörd till tårar – av sonens överraskning

Den här artikeln handlar om: