Elliot Lorraine.
Foto: Bildbyrån/Facebook (STS Sanok)
Europa

Elliot Lorraine flyttar till polska STS Sanok

ANNONS

Efter en säsong i Vita Hästen valde Elliot Lorraine att gå till norska Comet Halden. Nu styr han flyttlasset vidare, redan efter tolv matcher. 
– I Norge var nivån inte särskilt hög, säger Lorraine enligt polska hokej.net.

Elliot Lorraines första utlandsäventyr i Europa blev kortvarigt. Trots 14 poäng på tolv matcher i norska Comet Halden flyttar den 28-årige svensken vidare för att ta sig an en ny utmaning. 

Lorraine kommer att fortsätta säsongen i Polen och STS Sanok. 

– Jag är glad att jag kom till Sanok. Jag spelade min sista match för en vecka sedan, men i Stockholm tränade jag hela tiden. Jag är redo att spela och så fort formaliteterna är klara vill jag hjälpa laget att göra mål, säger Lorraine enligt polska hokej.net och fortsätter: 
– I Norge var nivån inte särskilt hög, men jag hade ett kort kontrakt där och managern letade efter en lösning för mig. Jag hörde att nivån i Polen blir bättre, så jag vill visa min bästa sida.

Säsongen 2019/20 var Lorraine poängkung i Väsby när klubben klev upp i hockeyallsvenskan. Debutsäsongen i ligan blev även den framgångsrik. Men de 24 poängen den säsongen följdes inte upp av samma succé i fjol. Efter en flytt till Vita Hästen blev det endast tre mål och en assist och Stockholmaren sökte sig utomlands. 

Elliot Lorraine har tidigare spelat juniorhockey i USA, men hade fram till flytten till Norge annars spelat sin hockey hemma i Sverige.


TV: Tar Hollywoodstjärnan över Ottawa?


 

 

Den här artikeln handlar om: