Tex Williamsson.
Foto: Johan Löf/Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Tex Williamsson opererad: "Ingen is förrän efter nyår"

ANNONS

Operationen har blivit försenad, men till slut har Tex Williamsson fått genomföra sitt ingrepp höften. Någon comeback blir det dock inte inom den överskådliga framtiden.
– Det blir nog ingen is förrän efter nyår nån gång, säger Williamsson till Örnsköldsviks Allehanda.

Redan i våras stod det klart att MoDos målvakt Tex Williamsson skulle tvingas till en operation för att få bukt på sina höftproblem, men operationen har dragit ut på tiden. Efter fyra månader längre än förväntat så fick burväktaren slutligen lägga sig på operationsbordet i veckan.

 Det har varit en lång väntan. Jag har mindre ont nu två dagar efter operationen än vad jag haft under de här månaderna. De senaste två veckorna har jag knappt kunnat göra någonting för att jag haft så ont, säger Williamsson till Örnsköldsviks Allehanda.

“Ingen is förrän efter nyår”

Nu väntar tre till fyra veckor med kryckor innan rehabiliteringen kan börja. Comebacken kommer dock att dröja länge.

– Det blir nog ingen is förrän efter nyår nån gång. Jag vet inte vad det innebär att gå på is heller, om jag bara får åka lite skridskor eller börja med mina målvaktsövningar. Det får vi nog ta lite längre fram, säger han.

31-åringen har alltjämt förhoppningar om att spela den här säsongen.

– Det är målet och vad jag hoppas på, men vi vi får se när jag går på is vilka steg jag kan ta.

Kontraktet med MoDo löper ut efter säsongen.


TV: "Skellefteå behöver värva minst tre spelare"

Den här artikeln handlar om: