Segerraden förlängd för AIK – besegrade Lidingö

2-4 (0-2, 0-1, 2-1) blev resultatet när Lidingö och AIK möttes i Childhoodhallen på söndagen. I och med detta har AIK fem raka segrar i J18 Region öst herr.

AIK startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Douglas Ek och Martin Sluka. Efter 8.10 i andra perioden nätade Linus Rudslätt Debou, och gjorde 0-3. Lidingö reducerade dock till 1-3 genom Martin Klicka tidigt i tredje perioden och gav visst liv till matchen igen.

AIK ökade ledningen till 1-4, på nytt genom Martin Sluka efter 3.45.

Douglas Hedman reducerade förvisso, men närmare än 2-4 kom inte Lidingö. AIK tog därmed en säker seger.

Lidingö ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan AIK är på andra plats.

Nästa motstånd för Lidingö är Almtuna. AIK tar sig an Djurgården hemma. Båda matcherna spelas torsdag 20 oktober 19.30.