David Göransson.
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån
Hockeyettan

David Göransson lånas ut från Västerås till Enköping

ANNONS

David Göransson lånas ut till Hockeyettan inför kvällens premiär. 
Han plockar nämligen in till Enköping från Västerås inför helgens matcher. 

Det har inte blivit något spel i HockeyAllsvenskan med Västerås för David Göransson hittills den här säsongen. 

Nu är det då klart att han kommer att lånas ut till Enköping i Hockeyettan för att få matchas på seniornivå. På sin hemsida meddelar Enköping att Göransson lånas in till helgens båda matcher och backen kommer att vara med och spela med laget redan i kvällens premiärmatch mot Visby/Roma. 

Den 20-årige backen, som är fostrad i Grums IK, flyttade till Västerås 2018 och har sedan klättrat uppåt inom lagets organisation. Under sin karriär har det blivit 26 matcher i HockeyAllsvenskan för Göransson som i fjol stod för sin första allsvenska poäng. Han gjorde även 17 poäng på 36 matcher för VIK:s J20-lag under fjolåret. 


TV: Viktor Hertzberg vill visa experterna fel

Den här artikeln handlar om: