Erik Jinesjö Karlsson, Josh Dickinson & Mattias Karlin.
Foto: Bildbyrån (Montage)
HockeyAllsvenskan

Mattias Karlins missnöje efter premiären: "Irriterad hela helgen"

ANNONS

MoDos premiär slutade med en förlust mot AIK efter straffar. Inför mötet mot Almtuna gör en missnöjd Mattias Karlin om i kedjorna. 
– Varken Josh eller Eriks femma var tillräckligt bra, säger Karlin till Örnsköldsviks Allehanda.

Förväntningarna var skyhöga. I tränarnas tips inför säsongen tog MoDo tredjeplatsen. Men när det var dags för premiären slutade det med en förlust mot AIK. 

Även om det var en match som svängde en hel del och egentligen kunde slutat med vinst för båda lagen, var MoDotränaren Mattias Karlin irriterad efter matchen. 

– Det känns sjukt onödigt att vi förlorade den matchen, för det är inte så att jag kan säga att AIK är bättre än oss. Det är jättestarkt att komma tillbaka, men förbannat jävla onödigt att vi ens hamnade i underläge. Jag har varit rätt irriterad hela helgen, minst sagt, säger Karlin till Örnsköldsviks Allehanda.

Missnöjd med kedjorna

Nu väntar ett möte mot Almtuna på onsdag och Karlin har redan några förändringar han vill göra för att se till att hans lag går av isen med ett bättre resultat på tavlan. 

Enligt ÖA ser det ut som att Karlin gör om i två kedjor inför mötet. Rihards Marenis tränade med Erik Jinesjö Karlsson och Filip Sveningsson, medan Mikkel Aagaard spelade med Josh Dickinson och Riley Woods.

– Varken Josh eller Eriks femma var tillräckligt bra utifrån det vi tycker att vi kan förvänta oss av dem. Vi tycker att de ska bidra med en hel del till det här laget och det gjorde de inte i premiären, därav skiftar vi om, säger Karlin till ÖA.


TV: Krüger om att vara tillbaka i Djurgården

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL
söndag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL