Intervju

Jordan Colliton: ”På så vis har han verkligen varit en förebild”

Leksands nya tränare Jordan Colliton i en stor intervju om att komma till klubben, Jeremys inflytande och om samarbetet med Björn Hellkvist.

ANNONS

LEKSAND (Hockeysverige.se)

Jordan Colliton är ”rookie” som coach i Sverige. Namnet Colliton är dock inte det då hennes bror, Jeremy, coachat Mora under fyra säsonger. En tid som lade grunden till att han fick chansen att coacha i NHL. Nu är det alltså dags för lillasyster att ta sig framåt på ledarstegen. 
– I Kanada är det hockey överallt. Jag har två äldre bröder som spelade och jag tänkte att jag också kunde göra det, berättar Jordan Colliton för hockeysverige.se då vi ses för en intervju i Tegera Arena där hon ska coacha Leksand kommande säsong. 
– Mina bröder och föräldrarna påverkade mig att prova på hockey och jag älskade det från första stund.

Jordan Colliton är yngst i syskonskaran.
– Ja, jag har två äldre bröder. Nicholas är mellanbarnet medan Jeremy är äldst. 

Fick du sp

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om: