Foto: Bildbyrån
Intervju

Linus Hultström lämnade KHL – för tryggheten i Linköping: ”Ett enkelt alternativ”

Linus Hultström är en av Linköpings stora profilvärvningar inför den kommande säsongen. För Hockeysverige.se berättar backen nu om att vända hem, avslutet i Ryssland och om att vara en förebild för LHC:s talanger.
– När jag kom upp var Mange Johansson där för mig – och det är den rollen jag ser mig själv i, säger 29-åringen.

Linköping presenterade en hemvändare av rang när man gjorde klart med Linus Hultström.

Den offensivt skicklige backen är ihågkommen från fina säsonger i SHL med Leksand och framförallt Djurgården. Men de senaste två åren har spenderats i Ryssland och KHL.
– Jag har blivit två år äldre och har mött bra spelare varje kväll. Jag har utvecklat mitt spel och blivit mer stabil över hela banan. Det är många ryska spelare som är stora och starka och tar sig in mot må

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL