Skärmklipp / Youtube
KHL

Robin Press skriver nytt KHL-kontrakt

ANNONS

Nu har ett nytt svenskt KHL-kontrakt offentliggjorts för första gången efter den ryska invasionen. Det är Robin Press som förlängt med Severstal.

Ett helt gäng svenskar har gällande KHL-kontrakt för kommande säsong. Gemensamt för samtliga var att de skrev på avtalet inför förra säsongen. Nu har dock en första svensk skrivit nytt kontrakt till kommande säsong. Det är Robin Press som är den hittills enda svensken att få ett KHL-kontrakt offentliggjort efter den ryska invasionen av Ukraina. Expressen var först att uppmärksamma nyheten.

Robin Press utsågs 2021 till den finska ligans bästa spelare och skrev då kontrakt med Severstal Tjerepovets. Nu förlänger han med den ryska klubben efter att ha gjort 5+13 från sin backplats under debutsäsongen i KHL.


TV: Makar tilldelas Conn Smythe Trophy

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL