Långläsning

Andre Lee's väg till NHL-kontraktet: ”Jag är värd detta”

21-åringen gick sin egen väg – nu siktar han på NHL-spel till hösten.

Andre Lee skrattar med skräckblandad förtjusning i rösten. Han konstaterar krasst att han har några jobbiga, men ack så nyttiga, månader framför sig hemma i Karlstad. Sedan en vecka tillbaka har försäsongsträningen inletts tillsammans med Anders Holmberg där han tillsammans med andra spelare hemmahörande i Nordamerika i form av Oskar Bäck, Albert Johansson, Fabian Zetterlund, Oskar Steen och Gustav Rydahl slipar formen inför den stundande säsongen.

Från Kalifornien-värmen följde Andre Lee med glädje moderklubben Färjestads framgångsrika SM-slutspel i våras. Den 21-årige forwarden har många vänner och bekanta hos den svenska mästaren och umgås mycket med både ovan nämnde Johansson samt Carl Jakobsson, två spelare som ingick i klubbens guldlag den gångna säsongen.

Lee erkänner att

LÄS VIDARE MED PLUS
Månadsvis
69 kr / mån
Tillgång till allt material på Hockeysverige.se
Ingen bindningstid
Förnyas automatiskt
Årsvis
55 kr / mån*
Tillgång till allt material på Hockeysverige.se
*Betalas årligen. Totalt 659 kr
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om:
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten