Bildbyrån
SDHL 1

Brynäs förlänger med Anna Meixner

ANNONS

Anna Meixner kom till Brynäs kom till Brynäs inför säsongen 2020/21 och har gjort succé sedan dess. Nu meddelar klubben att hon förlänger sitt kontrakt över kommande säsong.
– Det är dags att ta det så efterlängtade första guldet hem till Gävle, säger Meixner på klubbens hemsida

Utöver en säsong i HV71 hade Anna Meixner bara spelat i Österrike innan flytten till Gävle.

Under två säsonger i Brynäs har hon med sina 69 poäng på 77 matcher vuxit fram till en riktig publikfavorit. Nu meddelar klubben att 27-åringen har skrivit på en kontraktsförläning som sträcker sig över den kommande säsongen. 

– Anna har varit starkt bidragande till våra framgångar senaste två säsongerna och hela tiden växt tillsammans med laget. Hon bidrar med energi både på och utanför isen och är en av ligans snabbaste spelare, samtidigt som hon är en målskytt. En fantastisk person och uppskattad lagkamrat. Jag är glad att hon valt att stanna i Brynäs IF, säger sportchef Erika Grahm på klubbens hemsida.

Brynäs har varit i final i de två senaste SM-slutspelen och båda gångerna har man förlorat mot Luleå, men Meixner tänker inte ge upp. 

– Jag ser verkligen fram emot att göra en bra sommarträning för att sedan ansluta till laget i augusti. Jag tror att vi har vad som krävs för att gå hela vägen nästa säsong och det är också en av anledningarna till att jag vill komma tillbaka till Brynäs. Det är dags att ta det så efterlängtade första guldet hem till Gävle, säger hon. 


TV: Studio Oddset inför avgörande SM-finalen

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL
söndag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL