Felix Olsson
Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Felix Olsson bryter kontraktet med Södertälje

ANNONS

Tidigare i veckan kopplades Södertäljes Felix Olsson ihop med en flytt till Tingsryd. Nu meddelar SSK att de ömsesidigt har kommit överens om att bryta Olssons kontrakt med klubben. 

Det var SportExpressen som först kom med uppgifterna att duon Felix Olsson och Jonatan Harju var på väg att lämna Södertälje. 

Smålandsposten kunde senare ge en fingervisning till var de skulle kunna hamna. För tidningen berättade Tingsryds tränare Fredrik Glader att de var intresserade av att plocka in båda spelare. 

– Jag känner båda grabbarna ganska väl då vi alla kommer här uppifrån. Jag har följt dem sedan de var unga och de har framtiden för sig, sade Glader till tidningen.

Nu får denna berättelser ännu mer stöd. Södertälje meddelar att klubben ömsesidigt har kommit överens med Olsson om att avsluta samarbetet i förtid.

"Klubben och Felix Olsson har ömsesidigt kommit överens om att avsluta samarbetet. SSK tackar för säsongen och önskar Felix all lycka i sin fortsatta karriär", skriver SSK på sin hemsida.

Kan flytta tillbaka 

Olsson kom till Södertälje inför säsongen, men hade innan det gjort två säsonger i Tingsryd. 

– Det är klart, inget att snacka om. De är bra spelare och människor som varit i Taif och trivdes här. Så det är klart vi pratar om dem, det är inget att sticka under stol med, sa Glader om att värva Harju och Olsson till SMP.

De båda spelarna gjorde flytten från Tingsryd till Södertälje och kan nu alltså göra flytten igen, fast åt andra hållet.


TV: Så gick det fel för Södertälje

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM