Road to SHL

Road to SHL - Rögle

ANNONS

Fredrik Wargs resa genom Sverige har nått Ängelholm. Där träffar han bland annat stjärnorna Leon Bristedt och Dennis Everberg, och pratar med bröderna Abbott om den resa de gjort med Rögle BK och det obekväma snacket om att man ska bli en vinnande klubb.
– Det är viktigt att sätta ribban högt, säger sportchefen Chris Abbott i “Road to SHL”.

Se tidigare avsnitt av Road to SHL här.

I programmet:

  • Dennis Everberg skrev ett långt kontrakt med Rögle. Varför ville han vara med på resan? Vad är det som gör att Rögle idag är en toppklubb i Sverige och Europa? Dessutom utmanas Everberg i det som är hans specialitet: Styrningar. 
  • Stockholmaren Leon Bristedt valde Rögle då han var klar med college i USA. och ser nu Ängelholm som hemma. 
  •  Bröderna Cam och Chris Abbott har skapat ett nytt Rögle BK. En förening som numera är en av Sveriges bästa både i SHL och om vi ser till talangutveckling. Vad är hemligheten? Och hur har snacket om att de ska bli en vinnande förening tagits emot? 
  • Materialarprofilen Frederik "Fidde" Anderson har varit i klubben i många år och är värd sin uppmärksamhet. Nu drömmer han om att få vara med och vinna SM-guld. 
  • Supportern Jonas Börjesson har hela hjärtat i klubben och både jobbar med juniorerna och  stöttar föreningen som sponsor. Vi pratar om hans rutiner inför match, drömmen om guld och hur känslan var när CHL-pokalen fick sitt nya hem i Ängelholm.
  • Eldsjälen Bengt Arne Svensson är mannen som hjälper till i klubben och sprider glädje. Vi får chansen att prata lite om honom och får höra av andra vad han betyder för klubben.

Se avsnittet i videospelaren ovan.

Den här artikeln handlar om: