Mikael Wikstrand.
Foto: Fredrik Karlsson/Bildbyrån
SM-slutspelet 2022

Mikael Wikstrand missar semifinalen

ANNONS

I går lät Tomas Mitell meddela att Mikael Wikstrand skulle vara tillbaka i spel i semfinalen mot Rögle. När Färjestad presenterade sitt lag till dagens drabbning lyste dock toppbackens namn med sin frånvaro.

Färjestad tvingas klara sig utan sin toppback Mikael Wikstrand i ytterligare en slutspelsmatch. Efter att ha missat tre matcher i kvartsfinalserien mot Skellefteå så lät Karlstadslagets tränare Tomas Mitell i går meddela för NWT att Wikstrand skulle gå in på sju backar i dagens semifinal mot Rögle.

Så blir det inte.

När Färjestads presenterade sin laguppställning en och en halv timme innan nedsläpp i Ängelholm så lyste Wikstrands namn med sin frånvaro. 

I stället kommer Färjestad att fortsätta med de backpar som avslutade matchserien mot Skellefteå, där Adam Ginning spelar med Jesse Virtanen, Theodor Lennström matchas med Joel Nyström och där Albert Johansson spelar ihop med Mattias Göransson med Anton Berglund som sjundeback.

Om det är Wikstrands tidigare skadeproblem som håller honom borta från spel är i nuläget inte bekräftat.


TV: Uppsnack Rögle - Färjestad

Den här artikeln handlar om: