Elliot Lorraine och Philip Alftberg lämnar Vita Hästen.
Foto: Bildbyrån (Montage)
HockeyAllsvenskan

Philip Alftberg och Elliot Lorraine lämnar Vita Hästen

ANNONS

Det blir ingen fortsättning för Philip Alftberg eller Elliot Lorraine i Vita Hästen. Det meddelar den hockeyallsvenska klubben via sin hemsida.

Elliot Lorraine kom till Vita Hästen från degradera Väsby inför säsongen och noterades för fyra poäng (3+1) på 42 matcher för Norrköpingslaget. I Väsby producerade han 24 poäng säsongen 2020/21.

– Säsongen som varit har Elliot inte riktigt lyckats ta den roll som hans spelstil kräver. Vi önskar Elliot stort lycka till i sin framtida karriär, säger Vita Hästens tillförordnade sportchef Patrik Degerstedt till klubbens hemsida.

Inte heller Philip Alftberg, som anslöt till Vita Hästen från collegespel med St. Lawrence University, blir kvar i klubben.

– Philip har inte kunnat erbjudas den istid han behöver och har därmed inte kunnat ta de steg vi hoppats på. Vi vill tacka en underbar karaktär och önskar Philip stort lycka till, säger Degerstedt.

Alftberg noterades för två poäng (0+2) på 51 matcher i Hockeyallsvenskan den gångna säsongen. Han har tidigare spelat fem SHL-matcher med Brynäs som junior.


Douglas Murray: ”Djurgården ska slåss om SM-guld”

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 28 maj
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL