Road to SHL

Road to SHL: Leksand

ANNONS

Näst ut i Fredrik Wargs resa genom SHL är Leksand. Han träffar bland annat sportchefen “Tjomme”, legendaren Dan Söderström och klubbikonen Jon Knuts. Och inte minst: tränaren Björn Hellkvist.
– Det här är en unik klubb, säger tränaren.

Se de tidigare avsnitten av programmet här.

I programmet:

Legendaren Dan Söderström tar oss igenom klubbens och hans egen historia i klubben. Hur har hockeyn utvecklas och hur stort är hans hjärta till klubben?

Engagemanget Martin Jönslars Eriksson lägger ner i Leksands IF är ingen småsak. Vi pratar med supportern om hans minnen och hans engagemang i klacken.

Fredrik Warg träffar isansvarige Pål Rosén, för att få sig en körlektion på en ismaskin. Hur funkar en sådan?

General Manager Thomas Johansson berättar om hans resa med klubben, hur ambitionerna är satta och hur den resa de gör just nu går. Och hur är det att som stockholmare basa över Leksand?

Vi träffar publikfavoriten Jon Knuts, som fostrats av Leksands IF även om han är uppvuxen i Malung. Med över 600 matcher i klubbens märke berättar han om vad klubben betyder för honom. 

Tränaren Björn Hellkvist är pågen som satt sin prägel som tränare i klubben. Han pratar om sin tränarfilosofi och den kultur han känner finns i klubben. Klubben är unik och arvet skall man vårda.

 Se avsnittet i videospelaren ovan.

Den här artikeln handlar om: