Foto: Bildbyrån
Nyhet

Uppgifter: Teemu Selänne vill ta tillbaka Jokerit till Liiga

ANNONS

Jokerits framtid i ligasystemen är högst oklar. Men nu kommer rapporter som pekar på att legendaren Teemu Selänne för diskussioner med ligaledning om en eventuell återkomst.
– En informell diskussionstund har redan ägt rum, säger en källa nära den före detta spelaren till Ilta-Sanomat.

Efter att ha dragit sig ut Gagarin Cup-slutspelet är Jokerits framtid i KHL väldigt osäker. Det har kommit rapporter om att den forna storklubben vill tillbaka till den finska högstaligan Liiga.

Men hur lätt det är vet ingen. Nu kommer rapporter från Ilta-Sanomat att legendaren Teemu Selänne för diskussioner med ligaledningen om att återinställa Jokerit i högstaligan.

– Teemus representanter ska träffa nyckelfigurer i den finska mästarligan och föra utforskande diskussioner om vad Jokerit har för chanser att återvända till högstaserien i Finland i framtiden, säger en källa till tidningen.

Vidare menar tidningen att om klubben gör en del förändringar i organisation kan Teemu Selänne, och flera andra storspelare, tänka sig att återvända till klubben. Forwardslegendaren pekas ut som en framtida sportchef i klubben då Jari Kurris framtid är osäker.


TV: Road to SHL: Linköping

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL