Carl Sandin/Bildbyrån
Hockeyettan

Trots gårdagens besked – Hanhals spelar vidare

ANNONS

Efter gårdagens beslut om att Hanhals IF inte skulle spela kvalet till Hockeyettan, har klubben nu gjort en helomvändning. Man sparkar tränaren och spelar kvalserien ändå. Det meddelar klubben via sin hemsida

Det har varit ett turbulent dygn för Hanhals Kings. Igår meddelade ledningen att man på grund av ekonomiska bekymmer skulle dra sig ur kvalet till Hockeyettan, och därför bli degraderade en division. Nu verkar dock ledningen ha gjort en helomvändning i frågan. Efter ett oväntat ekonomiskt tillskott kunde klubben ändra sitt beslut och därför ställa upp i kvalet ändå. 

“Efter gårdagens tråkiga besked kring aktiv nedflyttning från Hockeyettan fick föreningen oväntat stöd", skriver klubben.

Dock gör de det utan sin huvudtränare Per Ljusteräng. I och med situationen som utspelades igår valde Ljusteräng att visa sitt missnöje med ledningens beslut, samt att göra det tydligt att han inte skulle arbeta med klubben i Hockeytvåan. Nu väljer alltså ledningen att sparka huvudtränaren. 

Efter senaste dygnets turbulens står det nu klart att klubben säger upp avtalet med Per Ljusteräng. Det blev en säsong i klubben för Per. Även assisterande tränare David Axebrink kontrakt avslutas med omedelbar verkan”, skriver Hanhals på sin hemsida

Hur klubben ska lösa tränarsituationen innan nästa match återstår att se.


TV: Han blir Hockeyallsvenska slutspelets MVP

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games