Noel Gunler jublar efter 2-1 mot Rögle
Bildbyrån
SHL

Noel Gunler tackar Ove Molin efter avgörandet

ANNONS

Fem poäng på de sex senaste matcherna. En Noel Gunler i högform avgjorde sen mot serieledarna Rögle, efter matchen tackar han Brynäslegendaren. 

– Jag har kört extra med Ove Molin, säger Gunler till Gefle Dagblad

I eftermiddagens match mot serieledarna Rögle tog Brynäs en skalp när de i den tredjeperioden avgjorde genom Noel Gunler. Från en snäv vinkel satte den formstarka forwarden pucken bakom Christoffer Rifalk.

– Det var nog det skönaste målet i år. Att ta poäng i dag mot Rögle gör att vi har en betydligt skönare känsla inför matchen mot Oskarshamn i morgon. Och även övriga matcher som är kvar. Vi vet att om vi tar en till seger så är det klart, säger matchvinnaren till Gefle Dagblad. 

"Bra extragrej"

Gunler har tagit ytterligare ett steg under den här SHL-säsongen, inte minst i poängskörd, där han snart har dubblerat sin siffra från föregående säsong. 

– Jag har jobbat hårt och kört extra med Ove Molin och vi har kört dubbla ispass måndag och tisdag varje vecka när vi spelat match torsdagar. Det har varit allt från teknik, skott, allt sånt. Ove har har kört jättebra "skills pass" och framförallt har de varit väldigt roliga också. Det är en bra extragrej, säger Gunler.

Även om Brynäs tog en viktig seger, är de fortfarande inte helt exkluderade från bottenstriden. Med tre matcher kvar och sju matcher ner till Djurgården behöver de endast en seger till för att känna sig säkra. Samtidigt som de naturligtvis även fokuserar på att knipa den sista slutspelsplatsen. 


TV: Markus Näslund: "Var lite anti-MoDo"

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL