Ted Brithén.
Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån
SHL

Comebacken dröjer för Ted Brithén

ANNONS

Ted Brithén har haft stora skadebekymmer den här säsongen. 
Nu har han fått ett bakslag som gör att comebacken dröjer. 
– Vi kan idag inte ge någon exakt prognos, säger fysioterapeuten Christopher Alvengrip till Rögles hemsida

Den här säsongen har Ted Brithén haft stor otur med skador vilket har begränsat honom till endast 25 matchers spel i SHL så här långt. 

Den senaste skadan gjorde bland annat att han missade CHL-finalen där Rögle säkrade sin historiska första titel och Brithén har inte spelat sedan 17 februari. 

Han såg dock ut att vara på väg tillbaka men nu har ett bakslag gjort att Rögle har ändrat Brithéns status från “dag-för-dag” till “vecka-för-vecka”. 

– Vi planerade för en comeback i inledningen av den här veckan, tyvärr har Ted återigen drabbats av symptom som gör att han inte är i speldugligt skick för SHL-matcher. Vi kan idag inte ge någon exakt prognos, men både Ted och det medicinska teamet kämpar varje dag för att Ted ska vara på isen så snart det bara går, säger fysioterapeuten Christopher Alvengrip till klubbens hemsida.

DUON PÅ VÄG TILLBAKA

Utöver Brithén har Rögle även saknat Samuel Jonsson och Adam Tambellini den senaste tiden. Där säger Alvengrip att förhoppningen är att båda ska kunna vara tillbaka i spel snart, kanske under nästa vecka. 

Finske nyförvärvet Valtteri Kemiläinen missade torsdagens match för Rögle men följer med på bortaresan upp till Gävle för matchen mot Brynäs. Sedan tidigare har klubben även Erlend Lesund på långtidsskadelistan och han förväntas missa resten av säsongen. 


TV: Ingen Mitell-effekt att vänta

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL