Jared McCann
Bildbyrån
NHL

Jared McCann förlänger med Seattle Kraken

ANNONS

Seattle når en ny milsten när de i dag bekräftade att Jared McCann blir den första spelaren att förlänga med föreningen. McCann som producerat flest poäng i klubben denna säsong, skriver på ett monsterkontrakt på fem miljoner dollar per år, skriver NHL.com

Den 25-årige forwarden leder poängligan i klubben med 33 poäng (21+12) på 50 matcher i skrivande stund. 

– Jag kunde inte varit mer spänd på att få vara en del av Seattle på lång sikt. Det är en klubb av högsta klass. De bästa stunderna ligger framför oss och jag kan inte vänta på att vara en del av det, säger Jared McCann på NHL:s hemsida. 

Klubben är överlyckliga över att ha förlängt med en av sina stjärnor som inte bara bidrar med sina mål och assist på isen, utan även med sitt ledarskap utanför isen. 

– Jared har bevisat det här året att han kan göra stor skillnad i offensiven och vi är glada över att ha honom som en del av kärnan i vår organisation framöver, säger Seattle Krakens general manager Ron Francis till NHL.com. 

Den här artikeln handlar om: