Under lördagsnatten spelades ‘Stadium Series’ i NHL mellan Nashville Predators och Tampa Bay Lightning.
Då blev det de regerande mästarna Tampa som gick segrande ur striden med en 3-2-vinst.

Det var återigen dags för utomhusmatch i NHL under natten mellan lördagen och söndagen.

Den här var det Nashville Predators och Tampa Bay Lightnings tur att spela ute under bar himmel på Nissan Stadium (som är hemmaarena för NFL-laget Tennessee Titans).

Totalt samlades 69 000 människor för att titta på Nashvilles möte med Tampa Bay. Tampa Bay såg dock till att tysta den stora skaran hemmafans.

69 000 människor såg på matchen. Foto: Steve Roberts-USA TODAY Sports

Visserligen tog Nashville ledningen i den första perioden genom Tanner Jeannot men i den andra perioden tog bortalaget över och vände också på matchen.

Det var stjärnorna som klev fram för Tampa då Brayden Point kvitterade till 1-1 innan Nikita Kucherov satte 1-2.

I den tredje perioden kom också 1-3 då Steven Stamkos sköt vad som skulle bli det matchvinnande målet.

Filip Forsberg reducerade visserligen med sitt 27:e mål den här säsongen men närmare än så kom inte Nashville utan Tampa kunde vinna med 3-2.

Victor Hedman stod för en assist för “Bolts” i utomhusvinsten. Steven Stamkos låg bakom alla tre målen då han noterades för 1+2 och Tampakaptenen vann därmed pris som matchens lirare.

Nashville Predators – Tampa Bay Lightning 2–3 (1-0,0-2,1-1)

Nashville: Tanner Jeannot (18), Filip Forsberg (27).
Tampa Bay: Brayden Point (20), Nikita Kutjerov (9), Steven Stamkos (25).