Johnny Gaudreau
Richard Mackson-USA TODAY Sports
NHL

Calgary kommer sajna nytt kontrakt med Johnny Gaudreau

ANNONS

Det har spekulerats fram och tillbaka huruvida Johnny Gaudreau kommer stanna i Calgary eller inte. Nu verkar det som att ”Johnny Hockey” kommer bli kvar i laget, i alla fall om man ska tro lagets assisterande general manager Craig Conroy.

Calgary Flames poängledare Johnny Gaudreau verkar bli kvar i laget nästa säsong. ”Johnny Hockeys” kontrakt går ut till sommaren och det har spekulerats vilt om han kommer återvända till Flames eller söka sig någon annanstans. Nu har lagets assisterande general manager Craig Conroy uttalat sig om att man kommer sajna ett nytt kontrakt med toppforwarden. 

– Det där är så gott som färdigt. Vi kommer få det gjort, säger Conroy enligt The Fourth Period

”Johnny Hockey” har under säsongen gjort 64 poäng på 49 matcher och kommer landa på 107 poäng totalt om han fortsätter i samma takt. Han ligger på delad fjärde plats i NHLs poängliga och är en av ligans absoluta toppforwards. 

Calgary Flames leder i dagsläget NHLs Pacific Division och har vunnit tio raka matcher. 

Annons


Ur arkivet: När ismaskinföraren blev hjälte

Den här artikeln handlar om: