Kristianstad vann mot Troja/Ljungby
Foto: Bildbyrån
Matchrapport

Efterlängtad seger för Kristianstad – bröt förlustsviten mot Troja/Ljungby

ANNONS

Det har varit en tung period med fyra förluster i rad för Kristianstad i Hockeyallsvenskan. Men hemma mot Troja/Ljungby bröts den tuffa sviten. Det blev 4-0 (1-0, 2-0, 1-0) i matchen i Kristianstads Ishall.

Kristianstad tog ledningen efter 17.36, genom Viktor Grahn framspelad av NikolaJ Skladnitjenko och Melker Eriksson. I andra perioden var Kristianstad starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom mål av Linus Pettersson och Trevor Cheek. Till slut kom också 4-0 genom Linus Pettersson som ökade Kristianstads ledning på pass av Gustav Olhaver och Theo Nordlund efter 3.25 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

Resultatet innebär att Kristianstad ligger kvar på femte plats och Troja/Ljungby sist, på 14:e plats i tabellen.

Onsdag 23 februari 19.00 spelar Kristianstad borta mot Modo Hockey. Troja/Ljungby möter Mora hemma i Ljungby Arena måndag 21 februari 19.00.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL