SHL

Didrik Strömberg skadad – kan missa hela säsongen

ANNONS

Timrås lagkapten Didrik Strömberg träffades av ett skott på handen i gårdagens match mot Leksand. Nu står det klart att han med största sannolikhet missar resten av säsongen. Det meddelar klubben på sin hemsida.

Det var i Timrås 3-6-seger mot Leksand under gårdagen som Didrik Strömberg träffades av ett slagskott på handen, som tog honom ur spel.

Nu bekräftar lagläkaren i Timrå att det rör sig om en allvarligare skada.

– Efter röntgenundersökning står det klart att Didrik har drabbats av en fraktur i handen som är i behov av operation. Rehabiliteringstiden väntas överskrida det som återstår av säsongen, meddelar Christian Johansson via Timrås hemsida. 

Rehabiliteringstiden beräknas även överstiga slutet på säsongen, vilket är ett rejält avbräck för bottenlaget.

Strömberg fick ta över kaptenskapet i Timrå efter Tim Erixon, som burit fanan under Christopher Liljewalls frånvaro. Nu står alltså laget utan kapten än en gång.  Timrå ligger på trettonde plats i SHL och ser i dagsläget ut att behöva spela play out mot Djurgården.


TV: Hockeyhistoriens tre bästa comebacker

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM