Craig Berube.
Foto: USA TODAY Sports
NHL

Craig Berube sajnar nytt kontrakt med St. Louis

ANNONS

Huvudtränaren Craig Berube har skrivit på för ytterligare tre år med St. Louis Blues. Den tidigare Stanley Cup-mästaren stannar i klubben till säsongen 2024/25.
– Jag tycker verkligen om St. Louis. Jag tycker om supportrarna och det är en fantastisk organisation, säger han till lagets hemsida.

Craig Berube var med när St- Louis Blues oväntat tog sig hela vägen till Stanley Cup-finalen 2019 och där även korades till mästare. Sedan dess har han blivit kvar i klubben och så ser fallet ute att bli även i framtiden.

Under natten meddelade Blues att man förlänger kontraktet med huvudtränaren i ytterligare tre år. Till Berubes stor glädje.

– Varför skulle jag vilja vara någon annanstans? Jag trivs här, säger han till Blues hemsida.

Samma säsong som St. Louis vann Stanley Cup tog Berube klivet från en del av ledarstaben till rollen som huvudtränare. Detta efter att den tidigare tränaren Mike Yeo tvingats lämna uppdraget.

Under de fyra säsonger han har lett laget har de gått 133-71-30 och tagit sig till slutspel de tre senaste åren. St. Louis Blues ligger i dagsläget fyra i Central Division. 


TV: Så levererar du en perfekt tackling

Den här artikeln handlar om: