Wilhelm Westlund.

Segerraden förlängd för BIK Karlskoga – besegrade Mora

5-2 (3-1, 0-1, 2-0) blev resultatet när BIK Karlskoga och Mora möttes i Nobelhallen på fredagen. I och med detta har BIK Karlskoga hela åtta raka segrar i Hockeyallsvenskan.

BIK Karlskoga hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 7.15 genom Albert Lyckåsen innan Mora kvitterade.

Innan perioden var över hade BIK Karlskoga tagit ledningen med 3-1. Efter 3.53 i andra perioden slog Johan Persson till, på pass av Måns Carlsson och Daniel Ljunggren och reducerade åt Mora. I tredje perioden var BIK Karlskoga starkast och gick från 3-2 till 5-2 genom mål av Alexander Leandersson och David Lindquist och avgjorde matchen.

Wilhelm Westlund gjorde ett mål för BIK Karlskoga och spelade dessutom fram till två mål.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, BIK Karlskoga på tredje plats och Mora på åttonde plats.

Söndag 16 januari spelar BIK Karlskoga hemma mot SSK 15.00 och Mora mot Kristianstad hemma 18.00 i Smidjegrav Arena.

TV: Spelarna som kan gå från Hockeyallsvenskan till SHL