Studio Oddset Hockey

TV: "Han var uträknad – och sedan kom han in och var kung"

ANNONS

Inte bara ett utan TVÅ möten mellan Björklöven och Modo till helgen. Då lägger Studio Oddset Hockey stort fokus på det allsvenska rivalmötet med hjälp av sportcheferna Per Kenttä och Henrik Gradin.

Björklöven och Modo huserar i det absoluta toppskiktet av den allsvenska tabellen tillsammans med HV71. I helgen har lagen möjlighet att separera sig från varandra då man möts i Umeå på fredag kväll och i Örnsköldsvik på lördag.

Studio Oddset Hockey från Svenska Spel tar ett stort grepp om drabbningarna tillsammans med Björklövens sportchef Per Kenttä och motståndarnas dito Henrik Gradin. De avslöjar bland annat hur tankarna går tankarna går när det gäller tänkbara nyförvärv för att spetsa trupperna inför kommande slutspel.

Uffe Bodin listar även de tre största stjärnorna inför dubbelmötet. Han fastnar inte minst för Modo-målvakten Tex Williamssons fantastiska första halva av säsongen.

– Det gör gott i hjärtat när man ser sådana prestationer, säger Bodin om Williamsson som haft problem med både skador och covid under det senaste året.

Dessutom:

  • Sam Hallam ny förbundskapten – till panelens stora glädje.
  • Vad kan Tre Kronor ställa till med i Channel One Cup?
  • Mikael Tellqvist scoutar det svenska laget i Moskva – kan turneringen rent av bli en tryout inför OS om NHL-spelarna uteblir?
  • Fredrik Warg, Tellqvist och Bodin sätter ihop en trippel baserat på fredagens allsvenska matcher.

Se hela det senaste avsnittet av Studio Oddset Hockey i videospelaren ovan.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL