Se drömmålet och matchens höjdpunkter i videospelaren ovan.

Trevor Zegras och Sonny Milano stod för drömmål

Trevor Zegras och Sonny Milano bjöd på hockeygodis i nattens möte mellan Buffalo Sabres och Anaheim Ducks. Zegras fejkade ett så kallat “zorro-mål”, lyfte pucken till Milano som sedan slog in pucken på volley.
– Jag kan inte förstå att det fungerade, säger Zegras till NHL.com.

Anaheim Ducks amerikanska forwards Trevor Zegras och Sonny Milano var på lekhumör i nattens bortamöte med Buffalo Sabres.

Vid ställningen 0–0 drygt fem minuter in i den andraperioden fick Zegras pucken bakom mål. Den förre JVM-stjärnan lyfte upp pucken på bladet och såg ut att försöka sig på ett så kallat “zorro-mål”, men avbröt försöket, lobbade pucken till lagkamraten Sonny Milano framför målet som i sin tur slog in 1–0-målet mitt framför ögonen på två förvånade svenskar i form av Rasmus Dahlin och Rasmus Asplund.

– Jag kan inte förstå att det fungerade. Det är rätt roligt, vi har försökt göra det tidigare och inte ens kommit i närheten. Att han lyckas slå den på volley och hålla den under ribban är rätt otroligt, säger Zegras till NHL.com.

För Milano innebar konstmålet att han förlängde sin målsvit till tre raka matcher och sin poängsvit till fyra raka matcher, där han producerat sju poäng. Zegras å sin sida har nu åtta poäng (0+8) på sin fyra matcher långa poängsvit.

Ducks vann till slut matchen med 2–0 sedan Sam Carrick styrt in bortalagets andra mål i matchen med två minuter kvar att spela av den tredje perioden.

Buffalo Sabres – Anaheim Ducks 0–2 (0–0, 0–1, 0–1)