William Von Barnekow.
Foto: Bildbyrån
SHL

William Von Barnekow lånas ut till Troja-Ljungby – igen

ANNONS

William Von Barnekow lånades tidigare under säsongen ut till Troja-Ljungby. Efter en hjärnskakning återvände han till Malmö för att nu lånas tillbaka till Troja igen.

William von Barnekow har studsat mellan SHL och Hockeyallsvenskan under säsongen, då han har spelat för både Malmö Redhawks och Troja-Ljungby.

Under de senaste veckorna har den 19-årige forwardtalangen varit tillbaka i Malmö, men nu väljer klubben att låna ut honom till Troja-Ljungby igen.

– Det är ett lån som gäller fem matcher fram till juluppehållet, kommenterar sportchef Daniel Håkansson till lagets hemsida och fortsätter:
– Vi har en bra dialog med Malmö och fick nu möjligheten att låna William igen. Han har efter sin lättare hjärnskakning kommit tillbaka och gjort ett par fina insatser i Malmös J20 lag. Han är en skridskostark spelare med bra spelsinne och kan spela både center och forward. Han kompletterar vår befintliga spelartrupp på ett bra sätt, avslutar sportchef Håkansson.

Under hans senaste sejour i Hockeyallsvenskan med Troja-Ljungby noterades Von Barnekow för fyra matcher och noll poäng. I SHL har han varit uppskriven i laguppställningen till elva matcher, men haft en begränsad speltid.


TV: "Skiten träffade fläkten extra mycket den här gången

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
fredag 31 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL