Roger Forsberg räknar inte med Jesper Emanuelsson eller Jesper Ylivaino.
Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Roger Forsberg om skadade duon: ”Måste ersättas”

ANNONS

Troja-Ljungby saknar både Jesper Emanuelsson och Jesper Ylivainio på grund av hjärnskakningar. 
Enligt tränaren Roger Forsberg kommer båda vara borta en längre tid och klubben kan nu tvingas leta ersättare. Det rapporterar Smålänningen

Den allsvenska nykomlingen Troja-Ljungby halkar efter mer och mer i tabellen och ligger nu sist med fyra poäng upp till lagen ovanför kvalstrecket. 

Samtidigt har de en längre frånvarolistan. 

Värst är det för forwardsduon Jesper Ylivainio och Jesper Emanuelsson som båda saknar på grund av hjärnskakningar. 

Ylivainio har rest upp till Luleå för att träffa en specialist kring hjärnskakningar. 

– Han har en lång rehab framför sig. Han mår inte bra. Det är bara så. Han kan vara borta till april. Vi får se vad det ebbar ut i men han måste ersättas, säger Trojatränaren Roger Forsberg till Smålänningen

”DET ÄR MEST JÄVLIGT FÖR HONOM”

Emanuelsson har också rest hem, till Göteborg, efter den armbågstackling han fick av HV-backen Daniel Bertov förra veckan. 

– Han mår inte bra. Det är släckt. Det är för jävligt, han är ju bara 20 år. Vi har ont om folk och behöver hans hjälp, men det är mest jävligt för honom, jag lider mycket med honom. Han har förbud att göra allting. Han får bara gå. Det känns som att vi behöver ersätta honom också, säger Forsberg om Emanuelsson. 

Under hösten har Troja-Ljungby redan värvat in spelare som Arvid Degerstedt och Oskar Lindgren för att förstärka laget. Samtidigt kan de alltså tvingas värva två spelare till för att ersätta Ylivainio och Emanuelsson. 


TV: "Det är farligt att se William Eklund som en frälsare"

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL