Timrå förlorade mot Örebro Hockey

Seger för Örebro Hockey efter avgörande i förlängningen mot Timrå

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Örebro Hockey avgöra den jämna matchen borta mot Timrå i SHL. Slutresultatet blev 3-4 (2-0, 0-1, 1-2, 0-1). Stor matchhjälte i förlängningen blev Joel Mustonen som stod för det avgörande målet.

I början av matchen var Timrå starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Robin Alvarez och Viktor Lodin. Efter 19.16 i andra perioden nätade Jani Lajunen, framspelad av Oliver Eklind och Gustav Backström och reducerade åt Örebro Hockey. 9.52 in i tredje perioden slog Örebro Hockeys Rodrigo Abols till på pass av Oliver Eklind och Petr Zámorský och kvitterade för Örebro Hockey.

Efter 11.42 nätade Rodrigo Abols åter igen framspelad av Oliver Eklind och Nick Ebert och gav Örebro Hockey ledningen.

Timrå kvitterade till 3-3 med 01.20 kvar att spela genom Joseph Laleggia framspelad av Ty Rattie och Robin Hanzl.

I förlängningen tog det 2.45 innan Örebro Hockey avgjorde till 3-4. Matchvinnare för bortalaget blev Joel Mustonen, framspelad av Gustav Backström och Rodrigo Abols.

Snackisen var att Rodrigo Abols gjorde två mål för Örebro Hockey och totalt tre poäng och Oliver Eklind hade tre assists.

Det här betyder att Timrå är kvar på 14:e och sista plats, och Örebro Hockey stannar på åttonde plats, i tabellen.

Lördag 30 oktober möter Timrå Leksand borta 15.15 och Örebro Hockey möter Växjö hemma 18.00.