Lucas Raymond.

TV: Här hittar svensktalangen nätet igen – pricksköt två mål i natt

Redan i första matcherna på Detroits rookieläger har Lucas Raymond imponerat stort. I fredags noterades han för ett mål och i natt kunde han prickskjuta ytterligare två.

Lucas Raymond gör succé på Detroits rookieläger och noterades i natt för ytterligare två poäng när Red Wings förlorade med 5-2 mot St Louis Blues.

St Louis tog ledningen tidigt genom Riley Ginnel som assisterat gjorde matchens första mål, men det dröjde inte länge innan svensktalangen Lucas Raymond skulle göra samma sak.

Från nära håll lyckades 19-åringen ta sig nära målburen för att sedan prickskjuta in pucken bakom St Louis-målvakten Colten Ellis. St Louis var snabba med repliken och gjorde ytterligare två mål i den första perioden som slutade i en 1-3 ledning för Blues.

Matchens andra period slutade 0-0 då inget av lagen lyckades lura målvakterna, men i den tredje perioden blev det däremot ändring på det.

St Louis öppnade återigen målskyttet och utökade ledningen till 1-4 genom Jake Neighbours som spelades fram av Hugh McGing och Scott Perunovich. I mitten av den tredje perioden höll Raymond sig framme igen och kunde från långt håll prickskjuta in sitt andra mål i matchen.

St Louis var till sist det starkare laget för dagen och Perunovich fastställde slutresultatet till 2-5 med fem minuter kvar att spela. Raymond stod för sitt första mål under rookielägrena i fredags då han hittade nätet mot Dallas Stars.

Detroit Red Wings - St Louis Blues 2-5 (1-3, 0-0, 1-2)