Filip Lennström.
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Ny skada för forwarden: ”Kände direkt att det inte var en vanlig smäll”

ANNONS

Förra säsongen missade Filip Lennström flera matcher då han både led av sviter efter covid-19 samt var skadad. 
Nu har oturen drabbat Lennström igen då han är skadad och ser ut att missa premiären. 
– Jag kände direkt att det inte var en vanlig lätt smäll, säger han till Dalarnas Tidningar

Nästa vecka börjar den allsvenska säsongen då premiäromgången spelas på fredagen 24 september. 

Då drabbas Mora av ett bakslag då de riskerar att få klara sig utan forwarden Filip Lennström

I fjol begränsades han till 33 matcher efter att ha varit skadad samt fått långvariga sviter efter covid-19. Nu har han återigen blivit skadad efter att ha fått en smäll i matchen mot MoDo i SCA-cupen i lördags. 

– Det är tufft att få det här så tätt inpå premiären. Jag hade bara spelat tre matcher. Jag tog min andra spruta efter Landskrona och blev förkyld i en vecka, kom tillbaka till cupen och det kändes bra, och sen händer det här i andra bytet mot MoDo, säger Lennström till Dalarnas Tidningar och fortsätter: 
– Jag fick en tackling på min vänstra sida och sen föll jag rätt in i sargkanten på min högra sida. Tyvärr small det till där. Jag fick kliva av och vår fysioterapeut ”Carro” (Caroline Koskinen) tog en titt och tejpade, men det gick inte alls. Jag kunde inte lyfta på armen.

Med endast en och en halv vecka kvar till premiären, då Mora ställs mot Vita Hästen, så är Filip Lennström inte optimistisk om att vara spelklar till dess.

– Vi får se vad läkaren säger, det får ta den tid det tar helt enkelt. Jag har ju ont och försöker att hålla armen så still som möjligt, säger han. 

I fjol stod Filip Lennström för tre poäng på de 33 matcherna han spelade med Mora. 


TV: Blir Marcus Sörensen Djurgårdens frälsare?

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL