Christopher Liljewall får guldmedaljen - och C:et på bröstet - av Dahlén.
Bildbyrån
SHL

Tar över som lagkapten efter Jonathan Dahlén

ANNONS
Jonathan Dahlén var lagkapten när Timrå säkrade spel i SHL. Nu har han lämnat - och ersättaren som lagkapten är nu offentliggjord.

Det blir Christopher Liljewall som får bära C:et på bröstet kommande säsong, bekräftar Timrå IK på sin hemsida. 32-åringen, som går in på sin andra säsong i Timrå, blir därmed lagkapten på SHL-nivå för andra gången i karriären. Han var det även i Rögle, åren 2015 till 2017.

– Christopher är en kille som vuxit fram till en ledare både på och utanför isen under tiden han har varit här. Han är utnämnd till klubbens lagkapten för han företräder det Timrå står för på ett bra sätt, säger sportchefen Kent Norberg.

Didrik StrömbergTim Erixon och Albin Lundin har utsetts till assisterande kaptener.

TV: Elias Pettersson om "nya" Vancouver

Den här artikeln handlar om: