Old School Hockey

”Med den tragedi som drabbade oss hade vi lätt kunnat hamna på fel bana”

I veckans Old School Hockey möter vi lillebror Kronwall, Staffan, som berättar om sin karriär samt pappa Hasses tragiska bortgång när Staffan bara var nio år gammal.

Han är en av de främsta svenskarna någonsin i KHL och var också en väldigt framträdande spelare i Tre Kronor under 2010-talet. 
I veckans Old School Hockey möter vi VM-guldkaptenen från hemma-VM 2013, Staffan Kronwall, i en lång intervju om hans karriär. 

EKERÖ (Hockeysverige.se)

Staffan Kronwall hade äran att lyfta bucklan då Sverige vann VM-guld på hemmaplan 2013. Många har hyllat hans ledaregenskaper både på och vid sidan av isen. Ofta har hans namn dock kommit lite i skymundan av hans bror, tidigare NHL-stjärnan Niklas Kronwall. Även Staffans andra bror, Mattias, var en skicklig hockeyspelare, men avslutade sin karriär tidigt. Staffan, liksom hans bröder, inledde sin karriär i Järfälla HC. 

– Vi hade otroligt bra möjligheter hemma i Järfälla. Fotbollsplanen låg 150 m

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om:
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten